fredag 11 juli 2008

Ännu en heldag

På Centralsjukhuset i Karlstad. Dagvården har sommarstängt på fredagar så vi var hänvisade till den allmänna barnavdelningen. Där var det fullt så vi fick husera inne på lekterapin där vi stängde en dörr om oss för att hålla infektioner på lite avstånd.
För dagens njurundersökning krävdes förutom nålen i venporten ytterligare en infart.... Adrian är väldigt svår att sticka har vi upptäckt. Idag krävdes det tre sjuksköterskor och 9 försök för att slutligen få fast en nål i huvudet..... Stackars Adrian såg ut som en alien, men han är fantastiskt tålig ändå.
Fem timmar senare fick vi komma hem igen. Provsvar får vi först till veckan. Dock fick vi svar på AFP värdet som togs i måndags och det är nu ner på 26, helt otroligt!!! Nästa vecka är det röntgen på onsdag och hjärtundersökning på torsdag, sedan få vi se om det blir Göteborg måndagen därpå.

Väl hemma väntade oss en överraskning som heter duga. Tyra och Maria hade städat hela huset!!! Tack, tack! - En mycket välkommen present, så nu sitter vi och njuter av fredagkvällen med ett glas vin - väldigt trevligt.

Inga kommentarer: