tisdag 11 augusti 2009

Födelsedagar

Adrian har nu blivit tvååring. Han tog det hela ganska lugnt. Efter att ha väckt sina föräldrar och dansat lite till de vackra tonerna av "ja må han leva" blev det oboyfrukost med flagga och sugrör i finglas. Ballonger i taket och paketöppning. Duplojärnväg, en resväska, skottkärra och lite annat smått och gott. Sedan firade vi vidare i Mariebergsskogen där vi åkte tåget och lekte i alla klätterställnignar, senare införskaffades tårta och vi firade lite till med mormor och morfar på kvällen. Trött men glad somnade liten, i egen säng.
Nu laddar vi inför nästa födelsedag på lördag. Egentligen har vi redan firat, men lite till firar vi nog. Sedan börjar det bli hög tid att försöka införskaffa något att ha på sig på bröllopet vi ska på nästa helg. Hatt är uppskattat står det på inbjudan. Jag har aldrig burit något annat än en solhatt.... ska ta experthjälp med insyn i engelska bröllop är min plan. Expertisen är efterfrågad, men än har jag inte lyckats boka in henne....

Prover togs på dagvården igår och allt såg bra ut. Adrian springer fram genom tillvaron och läkaren som ringde mig med provsvar igår kallade honom passande nog för en vildbasare.... ja, det är bara att tacka för det och instämma i påståendet!

Inga kommentarer: