torsdag 15 oktober 2009

Återhämtning bland skola och kartonger

Av skäl inte alltför svåra att klura ut ligger vi lite efter i vardagen. Ett litet problem i sammanhaget kan tyckas och självklart är det så. Att ha varit och bara luktat på tanken återfall gör att man knappt vågar andas. Barnen känner att det är något som inte är som vanligt och spelar ut hela registret av "krångel". Så står man där och skriker "skrik inte" och känner sig mer än redo att söka in till närmaste Nannyakut. Måtte morgondagen bli en bättre dag!

Vi håller också på att försöka packa. Vi har fått möjligehten att hyra ett hus "på landet". Inte så kångt härifrån så förskola och allt annat kan fortsätta som vanligt. Vi har en längre tid varit på jakt efter något annat och både letat hus att köpa och att hyra. Det hus vi nu ska få hyra hade vi gärna köpt, dessvärre kommer det nog inte bli aktuellt, men tills vidare ha vi i alla fall ett gigantiskt rött hus med vita knutar och jätteträdgård att bo i och ta hand om. Vi ska "bara" packa ihop lite först...

2 kommentarer:

Maria sa...

Visst är det prylbytardag på lördag den 24:e. Vi har tyvärr sista gången på agilityn då mellan 10-14 så vi missar det. Jag ska försöka lämna dit en del grejer, känns som att det flödar över här hemma. Vill bara rensa och bli av med en massa. Har till och med möbler på Blocket, känns skönt att bringa lite ordning. Hoppas att Adrian kryar på sig och att han snart kan få vaccinet. Vad spännande med det nya huset!

anna, i kampwn mot barncancer. sa...

Hamnade här av en slump via google. Hoppas allt blir bra med Adrian.
Mvh fr en annan mamma till ett barn med hjärntumör.