fredag 30 oktober 2009

Flytt

Imorgon ska det bära av är meningen. Jag är så trött så ögonen står i kors på mig, men under kvällen har tapeterna förhoppningsvis fastnat på väggarna och mycket finns numera i flyttkartonger. Förstärkning inkallad från Karlstad, Stockholm samt närområde.

Adrian och Johan var till dagvården i veckan och fick vaccin. Johan fick någon form av reaktion med frossa dagen därpå men verkar ha återhämtat sig bra.
Förskola och skola löper på, en del avklarat, men fortfarande mycket kvar. Idag kom också ett samtal från Göteborg och en av våra kontaktsjuksköterskor. Karlstad provtagningsenhet/laboratorium har misslyckats fyra gånger i rad med att analysera Adrians EB -virus svar, vad det verkar som genom att använda fel rör när vi tar kapillära prover på lab och inte nere på dagvården. Men även den gång vi lyckats ta venösa prover är svaren som kommer tillbaka helt fel.... Mycket märkligt, och oroande. Det var ju EBVviruset som ställde till det efter transplantationen förra året och gjorde att halva januari och stora delar av februari fick tillbringas i Göteborg... Följden av detta blir att vi ska ner till Östra på tisdag morgon, det vill säga åka måndag kväll, för provtagning, läkarbesök och en del undersökningar som skulle gjorts på ettårskontrollen som blev inställd på grund av något annat virus... Suck, kanske inte vad vi hoppats på, men inte mycket att sätta emot heller, bara att hoppas att den rinnande näsan inte är på grund av höga EB-nivåer.

Adrians önskelista:
1. Stora fina raka blodkärl att ta prover ur!!
2. Något blodkärl som det går att få blodprover ur, helst med en utförlig karta till dem som handhar nålen...

1 kommentar:

Maria sa...

Tänker på er och hoppas att allt kommer att gå bra i Gbg! Mitt i flytt och allt, pust!! Men huvudsaken är att allt blir bra och det kommer det att bli!!
Kram Maria