tisdag 12 maj 2009

Göteborg

Nu laddar vi inför ny resa till Göteborg. I eftermiddag bär det av och går allt enligt planerna är vi tillbaka imorgon kväll igen. Adrian är trött och snuvig. Tyra allergisk, trött och snuvig. Förutom det mår vi rätt så bra. T är nöjd med att vi ska äta melon och kakor till frukost imorgon ( det är så vi säljer in långa bilresor) Jag tycker det är svårt att veta om det är rätt att släpa med henne på varje kontroll nu, men för tillfället är det sättet vi väljer.
Pratade med rektorn för förskolan igår. Adrian har stått i passiv kö i snart ett år och jag hade naturligtvis glömt bort att aktivera hans plats. Det visade sig att det är ett populärt område bland barnfamiljer och att barngruppen till hösten är mer än full. Hon (rektorn) hade redan fått erbjuda flera barn platser inne i "stan". Vi får väl se hur det går. Som det låter kommer vi inte att "vilja" ha så många timmar så det kanske går att lösa på något sätt, återstår att se. Irriterad på mig själv att jag glömt, men allt är så upp och ner hela tiden, vi vet ju fortfarande inte om vi kommer kunna ta en eventuell plats till hösten. Samtidigt måste vi försöka planera som om så vore fallet. I sammanhanget små problem men ack så irriterande.

3 kommentarer:

antfarm sa...

Tack så mycket!

Puss på er!

Maria sa...

Man vill ju så gärna planera framåt och tänka vanlig vardag. Hoppas verkligen att er höst kommer att se så där vanlig tråkig Svensson aktig ut, det är ni värda! Konstigt att inte rektorn hade koll på er situation och aktiverat er plats ändå eller iallafall kontaktat er!
Det är svårt med syskon och hur man ska göra med alla resor. Nu är vår Marcus äldre, men när han var yngre var han ofta med. Nu får han bestämma själv om han vill åka eller inte. Vi har goda vänner som är som hans andra hem, där han stortrivs, så han väljer oftast att vara kvar hos dem om vi åker över dagen eller en natt. Hoppas att allt går bra i Gbg!

LaufeLille sa...

Ja, jag trodde nog att förskolan var väl medvetna om hur det låg till. Någon miss i kommunikationen har det blivit, men de brukar vara väldigt bra att ha och göra med så jag räknar med att det ordnar sig på ett eller annat sätt...