måndag 4 augusti 2008

Imorgon bär det av igen!

Dags att åka till Göteborg igen. Adrian har fått någon slags dundermedicin via dropp varje dag sedan i torsdags för att hjälpa de vita blodkropparna. Den har minsan verkat och nu är det alltså dags för det förhoppningsvis avslutande blocket med cytostatika. Tre dygns behandling - tre veckors vila - tre dygns behandling - tre veckors vila - operation. Så ser vårt preliminära schema ut framöver, det ungefärliga datumet för transplantationen är satt till 20 september. Allt är dock beroende av hur Adrian svarar på behandling och hämtar sig från densamma, också om det blir levande donator eller ej...
Imorgon bitti bär det i alla fall av, första stopp blir denna gång Sahlgrenska där vi ska få träffa en av transplantationskirurgerna för mer information samt fortsatt utredning. På onsdag fyller Adrian 1 år!!!!! Känns helt overkligt, de sista månaderna har vi på sätt och vi "missat" åtminstone i det avseende att han växer och blir både större och äldre. Vårt fokus är och har bara varit att han ska bli bättre och frisk. Mitt under behandling blir det nog inte så mycket firande, men lite paket och ballonger får det i alla fall bli. Tårtan väntar vi med ett par dagar, han brukar ju må ganska illa under behandling, men Tyra erbjöd sig vänligt nog att både hjälpa till att äta tårta och att öppna lillebrors paket. Är hon inte snäll?!
Idag har vi plockat årets första kantareller!!! Oj vad roligt, i hällande regn var jag och Tyra i skogen, trodde att det hade varit alldeles för torrt men med lite ledning av morfar så blev det en halv korg.... eller fyra påsar i frysen som Johan säger!




Inga kommentarer: