söndag 31 augusti 2008

Väntan igen



Nu väntar vi igen. Den här gången på att få veta om jag passar som donator eller ej. Imorgon ska det beskedet komma, eller i alla fall det preliminära..... håller alla tummar.I Göteborg fick vi förra veckan träffa en tjej som själv blivit levertransplanterad när hon var sexton månader. Idag är hon 22 och precis färdig sjuksköterska. Det kändes mycket värdefullt och vi är otroligt tacksamma att hon ville dela med sig av hur hennes liv har varit. Hon sa att hon kände sig i princip som vem som helst, det som skilde henne från hennes vänner var möjligen att hon inte riktigt orkade hålla samma tempo. Något som hon känt av framförallt under tonåren men nu lärt sig hantera bättre. Jag fick också telefonnummer till hennes mamma som också ställer upp och svarar på frågor kring själva transplantationen.
Här hemma har vi haft fullt upp sedan vi kom hem, Adrian är mer vild än tam och öppnar alla skåp, lådor och hittar allt skräp som kan finnas på golvet. Även katten kan få sig en puss om de inte håller avstånd..... Imorgon blir det Ikea för att skaffa barnsäkerhetsprylar.....
Vi har också hunnit med att hjälpa Ylva att flytta till Karlstad, så nu är mamma och pappa alldeles ensamma utan barn igen!






Inga kommentarer: