torsdag 28 augusti 2008

Inte länge kvar....

Snart är den sista cytostatikabehandlingen klar.... Känns konstigt att vi inte ska tillbaka hit till den här avdelningen mer. Adrian mår bra och verkar inte må direkt illa den här gången heller.
Vi har fått rundvisning på de avdelningar där vi kommer vara från och med transplantationen och träffat en del av personalen. Imorgon ska vi ha ett avslutningssamtal med vår läkare och lägga upp hur fortsatta kontroller kommer att se ut.
Igår var jag på Sahlgrenska för en första del i donatorsutredningen, det gjordes ultraljud och leverbiopsi. Obehagligt men inte smärtsamt. Efter undersökningen skulle jag ligga still på rygg, fick inte ens lov att lyfta huvudet på fyra timmar... Om ca en vecka kommer vi få svar på om det är jag som kommer få fortsätta utredas eller om möjligen min kusin Therese som också har erbjudit sig som frivillig kan tänkas passa.
Tyra verkar ha det bra hemma, hon berättade per telefon att hon ätit strössel och chokladsås igår, och idag köttbullar, sedan hade hon pratat klart! :-)
Adrians nya favorittrick består dels av att testa hur högt han kan skrika rakt ut, och hans andra är att bitas, och att gå med gåvagn.... Utvecklingen är fantastisk!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Vad skönt att allt verkar gå åt rätt håll! Hoppas vi ses snart.
Kram/Åsa