tisdag 17 juni 2008

Fortsatt väntan

Fredrik får illustrera alla allt magont - för att man skrattar tills man får ont i magen av hans uppenbarelse :-)

Det är svårt att njuta av att vara "fri" och ledig från sjukhuset. Vi har liksom redan ställt in oss på att starta nästa behandling. Därför är vi nu nästan lite besvikna över att inte få fira midsommar i Göteborg. Det låter helt bisarrt och speciellt nedskrivet ser jag nu, men så är det.

Extra uppenbart blir det när vi nu upplever det som om Adrian mår lite sämre. Rent rationellt och praktiskt inser vi ju att hans skrikande och gnatande mest sannolikt beror på de tänder som gnager sig upp i hans mun. Men oundvikligen kommer de förbjudna tankarna... tänk om det vänt, tänk om han har "ont i tumören" och vi inte förstår att det är det.
Samtidigt inser vi att alla provsvar går till Göteborg och de gör en helheltbedömning, - men ändå man vill vara där, få positiva besked om framtiden. -om att det finns en framtid.....

Vi försöker - de allra flesta dagar att bara tänka rätt, men ibland smiter någon liten oinbjuden tanke förbi. Just nu gläder vi oss åt vilken fin student Ylva hade som vi fick vara med på. Och även se hur snygg hon blev inför balen. Tyra vill nu veta vilken traktor hon ska åka när hon tar studenten - "mamma den röda kanske" - "vet inte, du får fråga morfar säger jag"Regnskurarna höll sig bort precis vi rätt tillfällen. Vi glädjer oss också med alla våra lärarvänner som nu måste göra sista dagarna om de inte redan gjorts och har en lååång semester framför sig. :-) (Eller kanske inte så mycket längre semester än andra nuförtiden...)Och åt att Adrian vilken dag som helst frigör sig från sina föräldrar och kryper iväg. Han är mycket frustrerad över att inte riktigt knäckt den sista koden...


Nu hoppas vi kunna träffa några vänner vid Picasso på torsdag. Chris du får se till att din förkylning är ett minne blott!!
Imorgon är det dags för ny provtagning och borttagning av nålen. Sen är vi helt slangfria över helgen då Adrian valde att ta bort nässonden helt på egen hand igår och det har gått hyfsat att få i mediciner trots detta. Kan vara skönt att vila ett par dagar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Snyggare troll får man leta efter! Vi saknar er! Kram från trollet och via