lördag 31 januari 2009

Besök och mera kräksjuka

Maria har trotsat allt vad kräksjuka heter och kommit och hälsat på oss. Eller, igår trodde vi nästan att vi hunnit bli friska. Så var det visst inte, utan nu är mormor dålig istället. Vi "spritar" oss så gott det går och hoppas att det ska räcka för att slippa omtag.
Igår var Tyra och jag ute på en liten shoppingtur. Jag känner att jag är lite lätt hysterisk vad det gäller baciller och smitta, så jag säger till T "ta inte i handtaget/hissknappen etc" då svarar hon "men mamma vi har ju sprit i väskan"..... Jodå, undrar just vad våra medshoppare tänkte då.

Idag har Adrian varit i valda delar av Ronaldhuset. Han är inte riktigt frisk än, och eftersom det finns smittsamma saker överallt så aktar vi oss, men försöker samtidigt att leva någon form av liv. Vi har ätit middag i ett utlånat konferensrum och lekt uppe på vinden och utomhus. Det fungerar bra, men är lite omständigt vid matlagning och blöjbyten. Adrian har nu "bara" en sorts penicillin kvar utäver han ordinarie, och den får han sista dosen av imorgon, efter det hoppas vi att hans mage ska få en chans att hämta sig lite så han kan börja äta något annat än majsvällin och proviva igen. Om allt går enligt planerna ( när det nu gjorde det senast) så får vi komma hem framåt onsdag-torsdag nästa vecka. Med eller utan avstötningsmedicin är den stora frågan. Det vi vet är att det återigen kommer att bli mycket frekventa besök i Karlstad för provtagning, 3-4 ggr per vecka och även fler besök i Göteborg. Men, men vad gör väl det - han kommer i alla fall att klara den här virusomgången. Med det perspektivet är täta provtagningar ingen konst alls.

Inga kommentarer: