måndag 19 januari 2009

Hyggligt stabilt - tror vi

Ja, som sagt vi tror att det i detta nu är rätt så stabilt. Adrians alla värden följs noggrant och han har mediciner i form av både antibiotika och något mot virus också. Idag har han varit sövd och en datortomografi av buken har gjorts och Öron-näsa -hals läkare har kontrollerat näsa och svalg för att se så det inte fanns några lymfom(!) där då det kan vara en verkning av det här EBV viruset som han nu brottas med. Man hittade inga lymfom eller annat konstigt vid den undersökningen annat än att han är "kruppliknande" svullen i svalget. Vad det beror på och vad man eventuellt tänker göra åt det vet ingen än så länge.... På datortomografin där man tittar efter svullna lymkörtlar har vi inte fått svar ännu. Han har mer feber igen, troligtvis på grund av medicinen mot virus och näsan rinner oavbrutet. MEN är ändå vid gott mod emellanåt och äter på egen hand även om han ibland får lite stöddropp. Jag kan bara säga att jag hade inte varit så pigg med den behandling han genomgår, bara rent psykiskt att aldrig veta när det är dags för nästa undersökning, medicin etc..... Usch!
Ja, jag och Johan är rätt så slitna, det var vi redan innan vi kom hit, och det har inte blivit bättre kan man ju bara konstatera. Imorgon får vi träffa vår ansvarige läkare och hoppas att hon kan räta ut lite frågetecken som uppstått och att det i så fall lättar lite i och med det.
Hemma ser mormor och Tyra på film, för även Tyra har drabbats av feber, tydligen något som går på dagis feber ett par dagar, feberfri ett par dagar för att sedan få en ny omgång feber. Lilla skruttan, hon lät sliten när jag försökte prata med henne i telefon tidigare. Hoppas hon piggnar till, så hon kanske kan komma ner framåt helgen.

Inga kommentarer: