lördag 10 januari 2009

Grand Förkylning

Adrian har drabbats av en förkylning modell; långdragen, tråkig och troligast ett virus. Han började bli ordentligt snuvig redan medan vi var i Skåne, men det är inget mot hur det är nu. Vi gjorde en extra tur in till Karlstad i fredags för att stämma av att det inte var något annat än just en förkylning. Det verkar det dock inte vara, utan snarare typiskt virus enligt proverna. Bara att vänta ut med andra ord, och det kan ta sin tid eftersom det är den delen av immunförsvaret som ska sköta om sådant här som är nedsatt på grund av medicinen. Suck...Trots detta är han vid ganska gott mod, och lullar runt, han pratar mer och mer för var dag som går. Inte så att det innebär att vi förstår så mycket mer, men vi märker att han försöker. Med tanke på storasysters svada så finns det nog hopp här också.
Idag har vi varit hos mormor hela dagen, varit på promenad ned till Vänern och tittat på alla båtar som sover. (det är de som ligger under presenning enl T) Johan har ju äntligen blivit av med sitt gips, men går väl inte riktigt så bra som han skulle önska ännu. Idag blev det i alla fall en liten premiärpromenad.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har kommer kramar fran Kanarieoarna! Vi har det oforskamt bra och njuter av livet! Vi saknar forstas fortfarande "vara" barn men aven vi har nedrakning tills vi ses igen! Stor kram fran Lilla Gubben och Annika