onsdag 28 januari 2009

Undrar om man kan möblera om geografiskt?

Kanske flytta hem Göteborg till Värmland, skippa Småland, Halland, och övriga Västergötland. På så sätt skulle Skåne bli grannlandskap och Östra sjukhuset numera vara beläget i Karlstad. Jag inser att det här förutom att det är väldigt egoistiskt och lätt elakt mot dem som bor i de bortrationaliserade landskapen kan innebära en hel del arbete rent praktiskt. Å andra sidan skulle det skapa en hel del arbetstillfällen. Och med tanke på att jag flyttat runt lite på människor kan det till och med hända att det saknas arbetskraft.... Väl värt att tänka vidare på - I alla fall när man varit inlåst i ett litet rum tillsammans med en snart fyra år gammal och mycket irriterad dotter och hennes mormor. Då kommer sådana här tankar automatiskt. Imorgon bitti får vi gå ut - nedräkning pågår.
Idag har vi vinkat till Johan och Adrian som är utsläppta från sin karantän genom fönstret och sett på Pettson och Findus två gånger. Spelat Dora Utforskarspelet X antal gånger och läst Lotta på Bråkmakargatan. OCH inte att förglömma lagt pussel och ritat. Tjoohoo!!!
Adrian mår rätt bra vad det verkar som, och vi inväntar nu diverse provsvar på hur hans immunförsvar fungerar och hur hans virusstatus ser ut just nu. Eventuellt är det tal om att inte sätta in immuniseringsmedicinen igen. Jag har hört att det finns ett fåtal små barn som klarar sig utan, skulle Adrian vara ett av dem är det ju mycket tacksamt. Samtidigt väldigt nervöst - hur fort ser man en avstötning och kan häva den? Det är sådant vi ska försöka ta reda på innan vi kommer härifrån - kanske inom de närmsta veckorna om vi har tur... Räknar med att nästa vecka också kommer att tillbringas häromkring, om jag nu inte lyckats genomföra ovanstående planer väldigt snabbt! Okej, kom på att Dalsland också tyvärr måste bort - sedan är jag klar!

Inga kommentarer: