torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt 2009!!

God förtsättning på det nya året, hoppas det kommer att bli det bästa året för oss alla hittills.
Nu var det längesedan jag skrev något. Det brukar i och för sig vara ett tecken på att allt är okej, och så öven denna gång. Det har " bara" kommit en massa jul och nyårbestyr emellan.
Vi har firat en trevlig jul i Skåne, fått bevista vackert bröllop, och träffat familj och vänner. Ett par provtagningar blev det också, och vi märkte att det är inte helt enkelt att vara på resande fot och samtidigt vara bunden till sjukhus. Efter några extra turer ordnade det upp sig. Det var ändå skönta att komma hem till vårt sjukhus och våra läkare i måndags.
Vi närmar oss nu tremånaderskontroll i Göteborg, den kommer bli lite försenad och blir först den 20 januari, men redan under veckan som kommer är det dags för en del förberedande undersökningar som görs på hemsjukhuset. På onsdag blir det sövning för MR av buken, nervöst naturligtvis, för även om inget visar på något återfall så finns skräcken ständigt bakom hörnet. I Göteborg kommer det senare att göras ultraljud på levern samt en väldig massa blodprover, för hoppningsvis får vi också sänka dosen avstötningsmedicin. Det har varit en del extraturer på grund av att medicinen ger biverkningar i form av hjärtpåverkan, och förhöjt kalium, men nu har vi fått ner det genom att pressa i honom massor att dricka....

Nyår firade vi igår och det blev alldeles för sent för småbarnsföräldrar och alldeles för mycket champagne och annan dricka, vilket det ju blir redan vid två glas nuförtiden... Förra året är nog inget år vi kommer att minnas med odelad glädje. Samtidigt får man ständiga tankeställare och är otroligt tacksamma över att vi alla fått fira in det nya året tillsammans och att det som det ser ut nu kommer att få bli så fler gånger. Tyvärr är det inte så självklart och våra tankar går till dem vi mött under året som fortfarande lever mitt i behandlingscirkusen eller inte längre är med oss.

Inga kommentarer: