söndag 26 oktober 2008

Hem ljuva hem


Tre veckor och en dag, så lång blev vistelsen i Göteborg den här gången. Eftersom vi räknat med att bli kvar åtminstone två månader, så känns det nästan lite konstigt att vara hemma igen. Men bra!!
Huset stod kvar, lite bättre städat än när vi åkte, men annars sig tämligen likt. :-) Nu ska vi bara försöka få till något som kan liknas vid vardag framöver... Idag trotsade vi vädret och begav oss till skolan där en av klasserna anordnat tipspromenad. Trevligt, men vi kunde i princip inga frågor.....där fick jag, trodde nog att allmänbildningen var lite bättre, om inte hos mig själv så åtminstone hos Johan....
Tyra har fått någon av alla farsoter som går på dagis, och hade nu ikväll lite feber. Vi trodde annars att hennes gnäll mest berott på att hon testat vem som bestämmer.... Usch vad blind man blir, är så van att det är Adrian som är sjuk att man nästan glömmer bort att hon också kan bli förkyld.... Nu sover hon i alla fall gott, mot löfte om att när man är hemma och är sjuk får man äta glass med strössel "fast det inte är lördag".
Adrian mår bra, verkar glad över att vara hemma, kryper runt och försöker hinna med Tyra i allt hon gör. Går omkring genom att hålla sig i saker och har faktiskt börjat både äta och sova bättre. Hoppas det håller i sig. I morse var vi i Karlstad 7;40..... vi var tvungna att ta blodprover innan han fick sin avstötningsmedicin, de håller fortfarande på och försöker ställa in den, och det verkar inte alldeles enkelt. Sedan visade det sig att proverna inte analyseras i Karlstad utan skickas till Uppsala, så vi får i alla fall inga svar förrän tidigast imrogon eftermiddag.. Samma tid imorgon bitti är det som gäller för att ta måndagsprover - många provrör, men det ska bli roligt att se dem på dagvården i Karlstad igen. Det trodde jag aldrig jag skulle säga i början av allt det här, men nu känns det mer "hemma" än i Göteborg.

Inga kommentarer: