onsdag 29 oktober 2008

Hemma Hemma Hemma

Nu har vi snart varit hemma en hel vecka. Det känns både kort och länge. På något sätt går dagarna fast vi inte lyckas göra något alls. Det är som om man väntar ut en dag i taget. Antar att det tar ett tag innan man får till någon form av planering som man faktiskt vågar tro ska hålla för mer än ett par timmar eller kanske en dag framöver. Dagvården i Karlstad är i alla fall fantastiska, känns skönt att få åka dit, och inte bara för att det är mycket närmre än till Göteborg.
Måndagens provsvar var bra, god leverfunktion och infektionsproverna såg också fina ut, dessutom fick vi AFP värdet från fredagen (cancer) och det skulle vara under 15 - det var 6,4!!! så det var lugnt att åka hem igen. Avstötningsmedicinen är fortfarande inte alldeles lätt att ställa in, utan vi experimenterar vidare efter läkarens ordination. Det kan tydligen vara så, så vi har slagit oss till ro med det, för tillfället i alla fall. Det är inga problem så länge allt annat ser bra ut.
Tyra har varit hemma från dagis ett par dagar med lite feber, hosta och irritation i ögonen, men idag var hon sig lik igen, och jag tror att vi alla är glada att det blir dagis ett par timmar imorgon. Hur det än är så är orken och lusten att leka lekar, spela spel, lägga pussel och gunga inte obegränsad.... inte för oss som ska föreställa vuxna i alla fall.... Ny provtagning fredag och sedan Göteborg måndag eftermiddag..... men först hoppas vi på en lugn helg...

Inga kommentarer: