tisdag 17 februari 2009

Göteborgsdax

Nu åker vi strax söderöver. Vi ska bara försöka samordna våra trupper, det vill säga mamma ska komma hit med sin packning. Johan ska komma från Karlstad med Adrian och med bilen som ska packas. Sedan ska vi allihopa klämma ihop oss och åka, för att vara framme kl 15..... hur nu det ska gå till. I Göteborg blir det provtagning på både mig och Adrian (jag ska på återkontroll på Sahlgrenska imorgon). Det sominte är så bra är att Adrians levervärden nu en längre tid visat en stigande tendens samt att han fortfarande har kvar sitt EBV virus. I och med det kommer det med största sannolikhet göras en leverbiopsi onsdag eller torsdag för att se om det är en eventuell avstötning i antågande. Vi är naturligtvis oroliga och vet att det inte är alldeles enkelt att häva en rejektion samtidigt som man försöker få kroppen att bekämpa viruset. Det är bara att hoppas att de som ska veta vad de gör gör det.Förutom det så har vår nyblivna fyraåring blivit ordentligt förkyld med både feber och hosta. På grund av detta väljer vi att bo på det hotell landstinget erbjuder istället för Ronaldhuset i första hand, men det känns ändå viktigt att hon är med om läget skulle bli allvarligt snabbt. Som ni föstår är vi inte på topp varken fysiskt eller mentalt just nu, men gör så gott vi kan för att hålla ihop.
"Tagen på bar gärning"
PS. Tyra hälsar och tackar för alla presenter och kort som kommit med posten och på andra sätt. Hon är i alla fall väldigt nöjd med sin födelsedag. Hur man sedan ska tolka att den roligaste är en sopborste i lagom format det vet jag inte. Det är bara att invänta en tvätt och diskmaskin så vet man att man lyckats bra med sin genuspedagogik :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fredrik hittade visst en sladd i bilen... fast jag letade och letade!! Han måste ha gömt den...;) Hur som helst, nu är den återfunnen och vi är åter i sthlm. Kramar till er alla! //Maria & Fredrik