måndag 16 februari 2009

*******TYRA 4 ÅR********

Tänka sig, våran lilla tjej har blivit så stor. Det har firats med ballonger i taket, tårta på sängen och paket. Årets tema är helt klart rosa, "hello kitty" och prinsessor.
Vi hade ju hoppats på att kunna fira tillsammans hemma, men det blev jackpot vad det gäller inläggning på sjukhus och födelsedagar...
Adrian fick vara med på dagen igår när vi hade minikalas. Eftersom A fortfarande är smittsam med kräksjukan hade vi skurit ner antalet gäster till dem som redan fått smittar en gång.... Förutom Fredrik då, som nu ligger och mår lite sådär och inväntar vad som eventuellt komma skall.. en väldigt giftig sort det där tydligen. Adrian går nu under namnet - "basilusken".
Just nu sitter Tyra och Maria och provar glitterpennor - ännu en del i glitter och prinsesstemat. Överlag tror jag ändå att T är nöjd med sin födelesdag, trots decimerat antal familjemedlemmar vid gratulerandet imorse och sin egen förkylning. Å andra sidan fick hon ju tack vare "basilusken" behålla Maria och Fredrik en dag extra. Att Fredrik dessutom mer eller mindre är nere för räkning tror jag att hon just nu ser som ett plus - HELA Maria för sig själv!!

Inga kommentarer: