lördag 18 juli 2009

På hemväg - Jönköping

På väg hemåt. Så sakteliga. Vi har nu nått delmål ett - Jönköping och Scandic Elmia. Scandic är sig tämligen lika vart man hamnar. Trots bokad spjälsäng får man ingen... jodå, men det räcker inte att säga till när man bokar...
Adrian har just somnat, och Tyra ligger och snurrar i sängen bredvid. Johan har hittat ett gym någonstans på bottenvåningen och jag har lite tid att uppdatera mig vid datorn.
Vi fick en härlig om än regnig avslutande dag i Skånelandet. Först ett besök hos Annas mamma och pappa där vi blev bjudna på fika. Inte nog med det vi fick träffa både "kosskalvar" och "kattkalvar". Mycket fascinerande fast lite skrämmande tyckte nog både Tyra och Adrian. Senare på dagen ett besök hos Farfars bror där det bjöds god mat till lunch, skogspromenad och en massa bär. Tack allihopa!
Imorgon bär det av hemöver och med lite tur ska vi vara hemma i hyfsad tid. Kanske vi till och med kan få lite ordning på dygnet igen. Semester är bra, men nu är det dags med lite "vardagssemster" ett par dagar innan vi vänder upp och ner på tillvaron igen.

Inga kommentarer: