fredag 10 juli 2009

Sommar i Skåne


Nu har vi snart varit här nere i en vecka. Fort går tiden, men det känns bra att vi har en dryg vecka kvar också. Vanligtvis brukar det ju inte bli mer än fyra, fem dagar eller i bästa fall en vecka totalt.

Vi har hunnit med alla sorters väder, sol, vind och vatten, lite dunder och blixtar. Just nu sol och vind, men inte så mycket värme. Efter vad jag har förstått är det ganska bra väder om man jämför med det som bjuds i Värmland för tillfället.

Bad i havet, resturangbesök vid havet och igår färjan över sundet och en biltur ner till Köpenhamn Zoo, en snabb sammanfattning. Mycket trevligt! När man som vi nyligen varit i Kolmården, känns det lite trångt på zoo, men många djur fick vi se och mer lagomt långt att gå i Tyra och Adrians tycke. Tyra fick också ett väldigt fint hårsmycke med fjäder i. Stoltheten vet inga gränser och jag hoppas innerligt att den sitter kvar i några dagar...

I eftermiddag bär det av ner till Malmö där vi stannar tills imorgon och sedan någon dag till I Helsingborg innan nästa anhalt; Klippan. Det blir nog måndag eftermiddag, då vi har ett besök på dagvården måndag förmiddag.

Känns helt otroligt att vara på semester och faktiskt bara ha ett sjukhusbesök inplanerat för provtagning. Det har inte gått så lång tid emellan under hela resan.... så här långt. Det verkar också som om näsdropparna Adrian fick i Göteborg har haft verkan på hans evighetssnuva för den har så gott som försvunnit. Tack å tack!

4 kommentarer:

Sara Johnsson sa...

Låter som om ni har det härligt nere i skånet.. ;) Skönt att höra att alla mår bra och att ni njuter i fulla drag.

Jag går in här säkert två gånger i veckan och kollar om det hänt något nytt eller kommit upp några nya bilder på era underbart söta barn! Vore kul att träffa er på riktigt snart!

Puss o kram på er från Sara Växelhäxan :)

Anonym sa...

Vad härligt att ni får till lite semester! Tur att man kan ta prover överallt i Sverige! Vi har också provat på en del olika sjukhus under Victorias sjukhus år. I år hoppas vi på att slippa besöka något sjukhus under semestern. Ta hand om er. Kram Maria

Anonym sa...

Saknar er! Stor kram från Maria

Anonym sa...

Ah vilken skön semester! Så glad för er att ni har kommit iväg - här i Värmland är det regn regn regn, otroligt! Vi saknar er - ta hem solen med er! H x