söndag 19 april 2009

Äntligen!!!

Efter otaliga förkylningar, magåkommor och annat elände har vi nu lyckats träffa vännerna fam H. Lördagen blev det vårt nya favoritresemål Mariebergsskogen. Perfekt för småbarnsfamiljer, inhägant område utan trafik, lagom spännande (farliga) klätterställningar och rutschkanor. Lite djur, och inte att förakta- nu har vi varit där så ofta så barnen hittar och känner sig hemma.
Barnen som inte träffats på nästan tre månader lekte som om de aldrig gjort annat. Till och med Adrian tyckte att sällskapet var tillräckligt spännande för att inte rymma alltför många gånger. Det hela slutade med att vi "vuxna" satt ganska still, allting är ju relativt, men min stegräknare blev i alla fall inte i närheten av så motionerad som jag hade trott. Skönt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag vill också leka i Mariebergsskogen med er! Mkt mkt hellre än att sitta här vid datorn och skriva skriva skriva...=/ Inte gör det så stegräknaren blir motionerad heller ;)
Var dock och motionerade stegräknaren på Drottningholm i helgen, såg framför mig att släppa loss A där bland labyrinterna i trädgården... Puh! F föreslog sele, tror dock A inte blir så förtjust i det förslaget...=)
Saknar er! KRAM! //Maria

Maria sa...

Hej! Hittade er blogg av en slump på en annan hemsida, visste inte att du skrev också. Har nu läst tillbaka och tagit del av er resa. Såg er på tv:n när det var, mkt bra och gripande! Härligt att se att Adrian är så pigg. Hälsningar Maria mamma till Victoria och Marcus i Väse