onsdag 1 april 2009

Vårverksamhet

Äntligen!! En riktig vårdag. Solen skiner och många plusgrader - länge. Efter att ha gått lite i dvala ett tag har dagen varit mer verksam än på mycket länge.
Febern har avstannat på båda barnen, Adrian har fortfarande lite kvällstemp men Tyra har varit helt feberfri för andra dagen i rad. Min tanke var att hon skulle få gå till dagis igen imorgon, men på förniddagen idag fick jag ett samtal från förskolan. De har vinterkräksjuka - igen! T blir med andra ord hemma resten av veckan också. Tack snälla för varningen, kanske kan vi klara oss undan den här gången (peppar, peppar och slå huvudet i bordet)
Istället för dagis har vi bakat bröd och bullar på förmiddagen medan Johan var i skolan. Sedan lurade vi hem honom till lunch och tvingade ut honom på utflykt till Mariebergsskogen med vår hembakta matsäck. Jätteskönt att kunna sitta ute utan att frysa och få lite sol . Nu ikväll var vi alla helt slut, barnen sover i sina sängar, Johan framför hockeyn ( det går inte riktigt som han vill) och jag slocknar nog snart framför datorn. Imorgon är det dags för dagvården igen, vi hoppas vädret håller i sig, det känns väldigt nyttigt på alla sätt! :-)

Förresten "skånefolket", börjar inte Adrian bli väldigt lik Johan?

2 kommentarer:

Skånefolket sa...

Nej, Johan är oefterhärmlig :-)

LaufeLille sa...

Nä, det förstås, jag tänkte mest utseendemässigt....