torsdag 9 april 2009

Påskförberedelser och vårmarknad

Rubriken talar om vad vi ägnat de senaste dagarna åt. Adrian är sjövild och har idag kört slut på både Maria och mig. Johan har hållit sig undan (dvs varit på Universitetet). På sätt och vis känns det lite "skönt" att någon med normal ork, också tycker att den lille sonen är intensiv. Idag har han kommit på att när man är utomhus kan man springa ut på gatan - då kommer någon och jagas tills man är tillbaka i trädgården igen = jättekul! Annars är favoriterna fortfarande mosa katten, slå på Tyra. En ny lagom till påsk är plocka äggkoppar ur diskmaskinen och slänga dem i golvet så de går sönder, samt tackla dörren till tvättstugan - då går den upp. Tur att han är väldigt söt och charmig också kan man säga, och i de bra stunderna när jag inte funderar på superlim i parketten, inser jag att det är friskhetstecken. Oj, vad mycket han orkar!!


Tyra har varit påskkäring på förskolan, de har promenerat till ett äldreboende och sjungit. Väldigt uppskattat av både barnen och de boende!
Igår trotsade vi regnet och gick ett snabbt varv genom marknaden i Kr-hamn. Tyra var nog den enda spekulanten på solglasögon och knallarna var inte helt nöjda med vädret. Inte vi heller. Det enda som var bra med det var att antalet människor = antalet infektioner var få.
Lite påskfjädrar har vi också äntligen fått upp, och därmed också gjort oss av med den förtorkade ljungen i amplarna på altanen. Inte en dag för tidigt!

Inga kommentarer: