måndag 6 april 2009

Strax på väg


till Göteborg igen. Har precis ringt och bekräftat vårt hotellrum och sitter nu och väntar på att Johan ska komma fran skolan. Adrian sover gott, om än väldigt snuvigt, så vi får väl se hur glad han blir äver att sitta still i en blir 3-4 timmar.
Tyra är äntligen tillbaka på dagis och var överlycklig att träffa kompisarna igen. En av Tyras "fröknar" berättade att de varit i Göteborg på utbildning som Barncancerföreningen Västra stod för och som hölls på Drottning Silvias. Fokus hade legat på familjen kring ett cancersjukt barn om jag förstod det rätt, och vår lilla förskola hade skickat ner 4 pedagoger!! Imponerande och föredömligt, tack snälla ni för ert engagemang. Visst som E sa, det kan ju komma fler barn osv, men vi bor i ett väldigt litet samhälle så nog är det mycket för vår skull som det blev av just nu. T var dock inte helt nöjd med att mormor och hon skulle ta hand om varandra tills imorgon, men när hon kom på att de kan göra påskbrev gick det bättre igen. Hon är överhuvudtaget väldigt fokuserad på påsk. Vi har städat i helgen och plockat fram lite påskpynt, men inte kommit så långt som till fjädrar. Det har vi bara pratat om, det är bäst att se till att det blir av när vi kommer tillbaka. Förutom påsk är det nedräkning tills Maria kommer på onsdag och till "karusellerna". Det är samma dag, då det är marknad i Kristinehamn på onsdag och de brukar ha en eller två karuseller som ser ut att ha överlevt sedan jag var liten, men de var väldigt kul då och det verkar de vara fortfarande så länge man är rätt målgrupp.
Vårt fina vårväder håller också i sig och det hoppas vi att det fortsätter med. Igår firade vi Ylva, fast hon fyller egentligen idag. Grattis Grattis!!

Nu håller vi tummarna för att alla prover ser bra ut i Göteborg och att vi kan bli av med en del mediciner och restriktioner. Har vi riktig tur kanske vi snart kan börja träffa folk igen, utan att sanera både oss och andra med handsprit.... Då kommer vi att börja tälta hos er på Svarvaregatan, för T saknar faktiskt Benjy!

Inga kommentarer: