tisdag 14 april 2009

Midsommar i Påsk

Så länge jag kan minnas har jag firat nästan alla högtider tillsammans med mina kusiner på mammas sida. I alla väder har vi varit utomhus och gått påskkärring och grillat trots ösregn och snålblåst. Den här påsken har också firats med alla kusinerna, men som trevlig nyhet kom midsommarvädret redan till påsk. Eftersom vi har altaner på båda sidor huset satt vi ute från eftermiddagskaffet och en bra bit in på kvällen. Trevligt, och skönt att kunna vara ute. Tyra och Adrian sprang som tokar dels i vår trädgård och minst lika mycket i grannens. Grannen har barnbarn på samma dagis och nu har de kommit på att de kan leka tillsammans. Inte nog med det, hon har dessutom en lekstuga som precis gränsar till vår tomt - där T får vara och leka precis så mycket hon vill även om huset i övrigt skulle vara obebott. Gissa om vår granne är mer än populär?!

Påsken och även Johans födelsedag är nu ordentligt firade. Faktiskt utan ett endaste extrabesök på sjukhus. Vi ser det som en vändning!
Idag var det dock besök på dagvården och provtagning. Adrian är fortfarande snuvig, så vi misstänkte att det inte riktigt skulle se så bra ut. MEN proverna var väldigt mycket bättre än de varit på länge. Leverproverna jättebra, och allt annat helt utan anmärkning. Dock finns EB viruset kvar i bakgrunden, det hade gått upp lite igen, men ingen stor förändring. Om det är på grund av det som snuvan hänger i eller om det möjligen kan vara någon allergi som börjar visa sig får vi väl se. Ingen ny provtagning förrän nästa tisdag, men då blir det heldag eftersom det ska göras en chrom -clearance också, funktionstest av njurarna. Får hoppas det ser bättre ut än förra gången, typen av cytostatika A fått kan påverka njurarna långsiktigt, plus medicinerna i samband med transplantationen, bara att hoppas...
Full fart är det i alla fall och Adrian kan lätt sysselsätta minst en vuxen bara genom att visa sin vilja. Får han den igenom är det inte många som kan stå emot hans charm, får han inte som han vill är han väldigt tung att lyfta i en annan riktning än den han skulle valt själv....
Hade tänkt dela med mig med lite kort, men det är Marias kamera som gått varm i helgen och den har åkt hem till Stockholm. Återkommer med dem, men hittade något även i vår kamera.



Inga kommentarer: