tisdag 17 mars 2009

Planering.....



Är inte det lättaste. För tillfället rullar det på bra, Tyra är på dagis och vi börjar så smått försöka tänka något litet steg framåt. Kanske kan Johan ta sig ner till Skåne en helg på egen hand och jag få en helg i Norrköping.... Möjligen kan vi låna ut barnen och åka på vår spahelg, kanske... någon gång. Nu fick jag höra att en kompis bokat in oss i Norrköping i slutet av maj, så nu är det bara att hoppas att det kan bli av.
Vi fick just veta att vi ska befinna oss i Göteborg på tisdag morgon nästa vecka så viss omplanering fick ske. Det är sexmånaderskontrollen som blir lite för tidigt. Efter det är det troligaste att det blir koll i gbg en gång per månad och sannolikt bara en gång i veckan i karlstad. Åtmonstone ett tag.
Till helgen kommer Maria och Fredrik om både de och vi håller oss friska så länge, Tyra räknar dagarna för fullt. - Maria, Adrian har återupptagit sin sömnrutin. (men tala inte om för Fredrik att han går upp 06.10 varje dag) Slagsmål är annars vardagsmat, Adrian slår fortfarande hårt på katter och på Tyra. Han får till och med sin far att bli riktigt arg, annars är det ju mest jag som står för det....


Inga kommentarer: