söndag 7 juni 2009

Dagarna de går och går...

Väldigt fort går dagarna. Utom idag som har varit en extremt lååååång dag. Fråga mig inte varför, den bara känns väldigt lång. Vi gick upp tidigt, men inte tidigare än vi brukar, och sedan har hela dagen varit sådan.
Röstat har vi gjort. I hällande regn, undrar om det var som straff för att vi var så dåligt pålästa som vi blev genomblöta innan vi hann till vallokalen.
Adrian mår sådär.... väldigt trött och gnällig, orsak - ingen aning. Vi ska in till dagvården för att ta nya prover imorgon, får se om det syns något, eller om det bara är att invänta en fortsättning.

I torsdags var det möte på lekterapin. Tre av personalen på Tyras förskola samt lekterapeut och sjuksköterska från dagvården informerade om Adrians sjukdom och hur den påverkar vardag och fest.... Fantastiskt vilket engagemang från alla håll, tack!

Den här veckan är T ledig och imorgon ska hon med in till lekterapin för att träffa E, hon längtar så hon längtar. Onsdag bär det förhoppningsvis ner till Östergötland där Maria möter upp på torsdag. Fullt upp med andra ord, håller tummarna för att alla planer håller!

Inga kommentarer: