måndag 12 maj 2008

En hel hemmadag


En trött liten kille i vagnen

Japp, en alldeles sjukhusfri dag om man inte räknar telefonsamtalet till Dagvården imorse.
Adrian mår okej, stundtals riktigt bra, som jag tolkar det. Han är väldigt trött och har sovit en hel del i vagnen under dagen. Det är hans favorittillhåll, enda platsen han kan vila timmar i sträck på och verka nöjd nuförtiden.
Vi har haft tur, det har varit torkväder - det är bra när man inte är mer än hemma och tvättar kläderna i väskan för att sedan packa ner dem igen. Dagen i övrigt har bestått i att försöka få lite ordning hemma tills vi åker igen samt fixat i trädgåren. Hoppas grannarna passar på att titta på våra fina blommor och välklippta gräsmatta! Upptäckte också att igelkotten som vi trodde hade blivit överkörd i fjol hade återupstått, och för eventuella tvivlare kan jag säga att jag naturligtvis är helt säker på att det är samma igelkott. Den har nämligen exakt samma nos, och taggföring.


Tyra är i alla fall väldigt nöjd med att vi är hemma och har kvittrat oavbrutet, "mamma, här bor mamma, pappa, Tyra och Adrian, inte mormor" "ja, det stämmer, sa jag" "Varför då?" Hmmm vad svarar man på det? Varför då, är favoritfrågan för tillfället, allt ska förklaras, det spelar absolut ingen roll att förklaringarna inte går att förstå. Hon svarar ändå snusförnuftigt , "jaha". För att i nästa sekund fråga " Varför då?" igen. Det känns att man saknar henne när man är borta så mycket, och missar saker, idag fick jag en teckning med en huvudfoting på, när lärde hon sig det?
Imorgon blir en tidig morgon, med dagislämning och sedan vidare till Centralsjukhuset för provtagning och undersökning av njurarna. Ser allt ok ut får vi komma hem igen och sova hemma.
Vår extra trädgårdsmästare

Inga kommentarer: