lördag 17 maj 2008

Lördag i Göteborg




Så var det lördag eftermiddag, eller snart kväll. Allting knatar på som beräknat här än så länge.
Adrian har börjat äta själv ur flaska. Fortfarande är kosten mycket enahanda och består endast av välling, men idag har han i alla fall gnagt på en pasta skruv och tittat på en paprikabit, det får vi vara nöjda med. Igår kväll kom Tyra och Ylva efter en spännande tågresa. Spännande enligt Tyra, lugn om man ska tro Ylva, det är det där med betraktarens ögon. Johan hämtade dem på stationen, och det gick bra, trots frånvaron av mobilnät igår eftermiddags, vad gjorde man innan mobiltelefonernas tid?


Inatt har vi bott på Ronald Mcdonald, Tyra var så uppspelt när de kom så klockan hann bli 22.30 innan hon slocknade, trots detta är hon på bra humör idag och det flyter på. Lars och Anna dök upp strax före lunch och det underlättar verkligen att vara fler vuxna. Känns som om dubbel uppsättning vuxna per barn är lagom för att man ska orka med. Just nu är de nere på Ronald och lagar mat och leker, medna jag och Ylva vaktar Adrian som har somnat för första gången idag. Han vinkade precis av sköterskan som var inne och bytte dropp.

Nu har vi bara 24 h kvar på den här behandlingsomgången, sedan är det ledigt tills på torsdag, förhoppningsvis hinner inte de vita blodkropparna gå ner så långt än att vi ska kunna vara hemma under tiden.
Hittade en bild från när vi var hemma sist, som för er som inte träffat Adrian på ett tag visar hans humör när han har bra dagar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag saknar er! Kram från moster Via!

Anonym sa...

Hej Hej! Thinking of you guys from Kristinehamn. What great support you have from your families. Stay strong! Lots of love, Hannah, Chris, Ben and Theo xxx