lördag 31 maj 2008

Snabbaste vigseln i världshistorien?

Så är vi nu herr och fru!(även om jag fortfarande känner det som om det är Ulla det pratas om när någon försöker tilltala mig med min nya titel) Fredagen den 30:e maj kl 16.10 vigdes vi på Rådhuset i Karlstad. Kl 16.15 var vi klara och då var det ändå den "långa" varianten av borgerlig vigsel...... Lite av det festliga med cermonin försvinner helt klart vid borgerlig vigsel jämfört med traditionellt kyrkbröllop, det går inte att förneka, men i det liv vi lever just nu var det precis vad vi ville ha.
Till alla som eventuellt känner sig förbigångna och snuvade på fest, kan ni känna er i gott sällskap. :-) De enda "inbjudna" eller kanske är inkallade rätt ord var våra vittnen Maria och Fredrik, som fick äran att ta hand om Tyra och Adrian resten av kvällen och natten, med endast en glass som betalning. Tack!!! Det var guld värt att få dagen och natten för oss själva utan barn, kändes nästan lite konstigt. Och fest har vi tänkt det ska bli - nästa år då vi firar pappersbröllop som jag tagit reda på att det heter. Låter ju inte vidare festligt, men det ska det bli!
Efter en natt på hotell, champagne, vin och andra drycker för mycket ovana småbarnsföräldrar har dagen varit lite seg... Vi mötte upp med Maria, Fredrik, Tyra och Adrian för att åka till sjukhuset för provtagning. Där var det dags för den eviga väntan, efter ca fyra timmar fick vi i alla fall tillstånd att åka hem, mot löfte om att vi åter ska infinna oss för ny provtagning imorgon kl 09.00. Proverna har inte förändrats avsevärt, men det var lite dåligt med trombocyter så gissningsvis blir det påfyllning imorgon, men vår läkare lovade att det inte skulle ta lika lång tid om han fortfarande mår ok. Hon har till och med förordinerat trombocyter om det skulle behövas, så vi kan åka hem och förhoppningsvis få några välbehövliga timmar tillsammans hemma innan måndag då det är dags för magnetröntgen... Onsdag bär det av till Göteborg för ny behandling, och innan dess vore det väldigt skönt att få "komma ikapp" en aning här hemma....

1 kommentar:

Anonym sa...

Manga GRATTISKRAMAR fran Karibien!!!! Va underbart :) a va fina ni ar!

Tanker pa er alla har borta pa andra sidan.
Halsa till hela familjen!
kram Johanna