tisdag 13 maj 2008

En hel sjukhusdag - nästan



Så har vi åter fått öva oss i konsten att vänta. Vi var sena iväg till sjukhuset imorse, men det visade sig inte spela så stor roll. Vi fick nämligen vänta, vänta på doktorn, att prover skulle tas, att undersökningen skulle starta. Njurundersökningen skulle ta drygt tre timmar, men, vi var på sjukhuset 9.10 och kom inte därifrån förrän klockan var närmare 15.30, ett par timmars väntan blev det med andra ord också tid till.

Vi fick träffa den andra av de två läkare som är specialiserade på onkologi i Karlstad och det kändes jättebra, skönt att få en kontakt med någon som vet vad det handlar om. Vi hann också under vår väntan med en hörselundersökning, allt var ok. Alla dagens prover var också väl inom marginalerna, och Adrían har varit på sitt soligaste humör.

Väl hemma igen upptäcker jag att han är lite varm... tar tempen och mycket riktigt, 38,2 så det var bara att ringa Karlstad igen. Kvällens jourläkare ringde upp, och nu har han fått alvedon och vi avvaktar, är tempen över 38 när han vaknar blir det att åka in inatt. Vi ska ju till Gbg imorgon, men det ingen chanstagning när det gäller eventuella infektioner, utan det blir nog provtagning innan vi kommer iväg om det finns tillstymmelse till feber. Tyra kommer efter tillsammans med moster på fredag. Sedan sticker moster på galej i gbg, och backup i form av farbror & faster(är det en ok titel Anna?) kommer på lördag. Tack allihopa för att ni finns, det betyder fantastiskt mycket!

2 kommentarer:

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Självklart är det helt ok att bli kallad faster :-). Tack för en jättebra blogg så att vi kan följa med i vad som händer. Vi längtar efter att få träffa er alla fyra på lördag! Kramar från faster och farbror