måndag 5 maj 2008

Sova hemma!!!


Det är sant, Adrian ska för första gången på exakt en månad få sova hemma i sin egen säng. Vi ska med andra ord få permisson från sjukhuset över natten. Visserligen ska vi vara tillbaka igen kl 08 imorgon bitti, så det kanske inte låter så stort men för oss är det ENORMT!!

Tänk att få sitta hemma i sin egen soffa och dricka kaffe, veta att både Tyra och Adrian sover i sina sänger (visst önsketänkande) och kunna slappna av, i alla fall en stund. Det ska bli jätteskönt.

Just nu inväntar vi att kvällens penicillindropp ska gå in innan vi får åka, Johan är och införskaffar en gräsklippare, frågan är bara om den räcker till, risken är stor att det är en lie som behövs till vår gräsmatta.

I övrigt har dagen varit lugn, Adrian har varit på sitt bästa humör och verkar inte ha haft speciellt ont. Inga tidigarelagda resor till Göteborg blir det heller, däremot kommer det inte att bli någon ny CVK, utan en "port" som fungerar ungeför likadant. Skillnaden är att man kommer behöva sticka varje gång och sätta en nål, men å andra sidan är det inga slangar utanför som kan åka ut!!!
Vi har även idag haft permission ett par timmar under dagen och passat på att uppvakta Lisa som fyllde 55 idag, grattis igen, och tack för tårtan!
Skönt att få vara ute och få frisk luft. Vi aktar oss noga för att umgås med kända och okända människor inomhus på grund av den stora infektionsrisken, så vädret passar oss väldigt bra just nu.

Bilen kom också tillbaka efter ett par timmars spabehandling, att döma av räkningen hade den minsann kunnat glänsa lite mer, men nu ska den förhoppningsvis ta oss fram och tillbaka till Göteborg ett par vändor till.

Bjuder idag på en nakenchocksbild, planen är att ha den här bilden på hans studentskylt om några år, tror han kommer uppskatta den.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på Er! Tack för att ni kom och gratulerade mig, det var Såå roligt att få träffa Er och speciellt Adrian. Idag har vi varit på Kumlis och Tyra var först lite blyg men började spela fotboll med Therese och hon tyckte det var kul att träffa oss igen. Vi ska köpa lite bättre leksaker så hon har därute. Bollen var ny i alla fall. Kram till Er alla. Lisa