fredag 23 maj 2008

Illa Illamående

"snark"

Usch!! Adrian har mått riktigt illa av medicinen idag och fått det ena efter det andra motgiftet, allt starkare. Av motgiften blir han trött, så större delen av dagen har han sovit.. Vi får se otröttheten består så han sover inatt också.
Nu är vi klara med "block 2" det näst sista och om schemat följs är det bara två behandlingar kvar före operationen... Under vårt tio dagars långa uppehåll som börjar imorgon ska vi hinna med magnetröntgen, ny hörselundersökning och ny njurundersökning. Förhoppningsvis klarar vi oss undan från infektioner och får vara hemma åtminstone en del av tiden.
Här följer nu en liten önskelista:
Olsson- Kan du se till att starta grillen lagom till sju imorgon kväll?
Mamma - din potatissallad vore god!
Ylva- Vår nya gräsklippare är jätterolig att köra, du får gärna prova den!
Maria - Komponerar du någon fin liten sång som du och Tyra kan framföra som underhållning?
Hannah & Chris - Picasso på söndag?!

Det värsta med en sådan här önskelista är att om så alla gör precis allt är det ändå inte säkert att vi kan få en lugn kväll. Pratade med en annan mamma idag, där familjen var på väg hem för första gången på ett par veckor, och hon sa just det. " Jag ringer min man när vi är ett par mil hemifrån - då vet jag att vi åtminstone kommer hem innan det är dags att åka igen..."
Lite så är det, även om Adrian ser aldrig så pigg ut, så kan febern komma plötsligt och det som tidigare var ett litet förkylningssymptom innebär nu inläggning och penicillindropp. Viss skillnad från när vi sökte de första åtta eller tio gångerna och fick frågor om ifall det var första barnet... som om det skulle ha betydelse - första barnet kan också bli sjukt!
Så fick jag det sagt! :-)

Vagnrally m droppställning

Adrians och Johans nya motionsrunda går runt runt runt på avdelningen i hundraåttio. den sista medicinen mot illamående hjälpte nog för nu skrattar de så de kiknar båda två. Personalen kommer ut och undrar vad som låter, droppställningen behöver ljuddämpare!!! En uppfinningsidé för någon kreativ kanske!

Inga kommentarer: